De nye kvalitets-styringsstandarder

ISQM 1 trådte i kraft den 15. december 2022.

På dette kursus gennemgår vi standardens krav og erfaringer fra den praktiske implementering heraf. Vi ser tilbage på perioden fra ikrafttræden og samler op på faldgruber og opmærksomhedspunkter.

Kurset har fokus på de krav, der er allermest relevante i praksis, i den mindre og mellemstore revisionsvirksomhed, og vil blandt andet have fokus på følgende områder:

  1. Erfaringer fra den praktiske implementering – faldgruber og opmærksomhedspunkter.
  2. Hvordan kan dokumentationskravene i ISQM 1 efterleves mest effektivt i praksis?

Kurset vil indeholde udvalgte praktiske eksempler, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og diskutere faglige problemstillinger knyttet til ISQM implementeringen.

Kursusdato

22.11.2023
- Vi starter Kl. 09:00
- Vi stopper Kl. 16:30
Der serveres morgenmad kl. 8:30
Frokost er inkluderet i heldagskurser
Kursussted
Kollekolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse
Underviser
Martin Samuelsen
Målgruppe
Revisorer
Pris
kr. 2.500 Prisen er ex. moms
Kursustæller
Revision og erklæring: 
7,5 timer

Underviser

Martin Samuelsen

Statsautoriseret revisor Martin Samuelsen har bl.a. igennem myndighedsarbejde opnået et unikt kendskab til kravene til revisionsvirksomhedens kvalitetsstyringssystem. Han er medlem af kvalitetsudvalget under FSR-danske revisorer, og har i den forbindelse deltaget i udarbejdelsen af foreningens vejledning på området. Martin Samuelsen er indehaver af Inspicio ApS, der leverer rådgivning og konsulentbistand til revisionsbranchen og andre relevante aktører om kvalitetsstyring, revisionskvalitet- og effektivitet, regelefterlevelse (compliance) og andre revisionsfaglige forhold.

Skat & Råd
Bank Reg.nr.: 2418 - Kontonr.: 7563 539 229
CVR-nr.: 10102421
cross