Indkomst og skat for hovedaktionærer

Hovedaktionærer er en gruppe personer, der er omfattet af særlige regler på skatteområdet – både i forhold til hvordan de beskattes, men også i forhold til dokumentationskrav mv.. Samtidig har mange hovedaktionærer ofte deres fokus rettet mod driften af deres selskaber og er derfor afhængige af at have gode rådgivere til at holde dem i hånden (eller ørerne) i forhold til skatten. Der gennemgås i løbet af 7½ time de forhold, som man i rådgivningen af hovedaktionærer bør være særligt opmærksom på, herunder både muligheder og begrænsninger i forhold til de gældende skatteregler. Vi kommer således rundt om alt lige fra hovedaktionærlån, løn og maskerede udlodninger til almindelige handelstransaktioner mellem selskab og hovedaktionær. Desuden gennemgår vi de formelle og uformelle spilleregler, som man skal være opmærksom på ved rådgivning og ved eventuelle sager ved skattemyndighederne.

Når du har deltaget i kurset, har du fået genopfrisket og/eller udvidet din viden om hovedaktionærbeskatning, men har også fået de seneste skattenyheder og tip for hovedaktionærer med hjem.

Undervisningen foregår som en kombination af indlæg og diskussioner. Kursusdeltagere inddrages i debat.

Kursusdato

09.11.2021
- Vi starter Kl. 09:00
- Vi stopper Kl. 16:30
Der serveres morgenmad kl. 8:30
Frokost er inkluderet i heldagskurser
Kursussted
Kollekolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse
Underviser
John Cederskjold Kierans
Målgruppe
Revisorer og revisorassistenter
Pris
kr. 2.400 Prisen er ex. moms
Kursustæller
Anden relevant info: 
7,5 timer

Underviser

John Cederskjold Kierans

Tax Director hos Baker Tilly Denmark. Han er uddannet jurist og Master of Tax, og har gennem 23 år arbejdet hos både skattemyndigheder og på rådgiversiden med meget forskelligartede problemstillinger. Han har en bred undervisererfaring på meget forskellige niveauer – lige fra begyndere til de meget erfarne udi skatterettens lyksaligheder.

Skat & Råd
Bank Reg.nr.: 2418 - Kontonr.: 7563 539 229
CVR-nr.: 10102421
cross