Udover god revisorskik, så kræver revisorloven også at du i din opgaveløsning udviser den nøjagtighed og hurtighed, som opgavens beskaffenhed tillader. På dette kursus arbejder vi med hvordan forskellige værktøjer og mentale teknikker fra personlig planlægning og effektivitet kan være en vej til at øge din bevidsthed omkring dine arbejdsvaner så du og dit team når mere uden nødvendigvis at skulle ”løbe hurtigere”.

Vi arbejder med udgangspunkt i din praksis og undervisningen er en kombination af korte inspirationsoplæg, dialog og vidensdeling samt afprøvning af forskellige værktøjer, du kan tage direkte med hjem og gøre bruge af i din hverdag.

Kursusbeskrivelse

Ud over at være faglig kompetent, så kræver dit arbejde som revisor at du både kan arbejde fordybet og koncentreret på den ene side, og på den anden side fleksibelt og åbent i mødet med det som måtte komme. Om det så er kunder som ringer, kollegaerne der kommer forbi, eller din mail der koger over med opgaver.

Ved at sætte fokus på hvordan du arbejder både med de rigtige ting og på de rigtige måder, kan du øge din personlige effektivitet og styrke oplevelsen af mening og retning i dit arbejde. Derudover styrker en effektiv og produktiv arbejdsgang også bundlinjen og skaber trivsel på din arbejdsplads.

På kurset får du bl.a.:

Alle får udleveret bogen ”Kung Fu på arbejdspladsen” som indeholder inspiration, teori, metoder og øvelser som bruges på kurset om emnerne:

Godkendt efteruddannelse
Revisions- og erklæringsområdet 3,75 timer Anden relevant lovgivning og faglige standarder 3,75 time

Skat & Råd
Bank Reg.nr.: 2418 - Kontonr.: 7563 539 229
CVR-nr.: 10102421
cross